Youtube Açık Dns Sunucuları

Youtube Açık Dns Sunucuları 195.46.39.39 / 195.46.39.40

20 Aralık 2013 Cuma

Lumberjack Metro Reklamı - Lumberjack is back



Bereli ve örgü sakallı oduncu kahraman: Lumberjack
2013-2014 Sonbahar/Kış koleksiyonu ile başta FLO olmak üzere birçok satış noktasında yer almaya başlayan Lumberjack, yeni reklam filmiyle dikkat çekiyor.

Reklam filminde "Lumberjack" isimli bereli ve örgü sakallı oduncu kahraman zorda kalanların kurtarıcısı oluyor. Metro durağında anne babasının dalgınlığından yararlanan afacan bebek pusetiyle arkadaşının peşinden metroya biniyor ve kapılar aniden kapanıyor. Bebeklerinden ayrı kalan anne baba telaşla Lumberjack'i yardıma çağırıyor.

Süper kahraman Lumberjack tüm karizmasıyla rayların içinden çıkageliyor ve Lumberjack botunu tek atışta metronun tekerleğine sıkıştırıyor. İlerlemeye çalışan kondüktör botun sağlamlığı karşısında çaresiz kalıyor. Kahraman metronun kapılarını açıyor ve aileyi tekrar bir araya getiriyor. Reklam filmi afacan bebeğin şirin gülümsemesiyle sona eriyor.

Reklam süresince Serdar Erener'in bestelediği ve vokalini yaptığı "Lumberjack is Back" şarkısı çalıyor.

Bir günde çekilen filmin yönetmenliğini Hakan Algül üstleniyor. Lumberjack kahramanını Michael de Carolis canlandırıyor. Carolis aynı zamanda kampanyanın ilanlarında da yer alıyor.
Kaynak :http://www.campaigntr.com/2013/11/08/58196/bereli-ve-orgu-sakalli-oduncu-kahraman-lumberjack/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder