Youtube Açık Dns Sunucuları

Youtube Açık Dns Sunucuları 195.46.39.39 / 195.46.39.40

11 Mart 2014 Salı

Torku Banada Ötesi Yok! Reklamı Yeni Mart 2014

  Banada Kakaolu Fındık Kreması (Cam)




Gramaj 400 Gr
Koli/Ambalaj 12 Adet  
Palet Üstü Koli 80 Adet  
Koli Ağırlığı 4,8 Kg
 
Biz, Konya Şeker’iz

Biz, Anadolu’nun verimli topraklarını işleyen, doğal üretim yapan 900 bin çiftçiyiz ve kendi ürettiğimizi yine kendi fabrikalarımızda işleyerek kendi markamızla sizlere ulaştırıyoruz. Markamız Torku ile evlerinize, sofralarınıza geliyoruz.

Üreticimizin emeğini tarladan sofranıza getiriyoruz.

Tohumumuzu kendimiz üretiyoruz, gübremizi yemimizi kendimiz üretiyoruz. Güvenle tüketin diye araya kimseyi sokmadan kendi fabrikalarımızda doğallığı, sağlığı ve kaliteyi her şeyin üzerinde tutarak Anadolu toprağının bereketini, emeğimizi sizlere ulaştırıyoruz.

Bereketli toprağımız bizim en kıymetli hazinemiz. Sadece bugünü düşünerek hareket etmiyor, bu hazineyi yarınlara, çocuklarımıza daha da güzelleştirerek bırakmayı amaçlıyoruz. Bu amaçla hem tohumumuzu hem toprağımızı koruyoruz. Yarını da düşünerek Konya Ovası’na 9,5 milyon ağaç diktik dikmeye devam ediyoruz.


Biz, Torku’yuz, biz Konya Şeker’iz.

Torku, geniş bir ürün yelpazesini tohumdan çatala Konya Şeker güvencesiyle sunuyor

Bugün geniş bir ürün yelpazesini Konya Şeker güvencesiyle tüketiciye sunan Torku markası, adını Türkçenin bilinen en eski sözlüğü Divan-ı Lügat’ı Türk’ten aldı. Kelime anlamı “ipeksi, ipek gibi sağlam” olan Torku, 2007 yılında çikolata ürünleriyle tüketiciye merhaba dedi ve kısa sürede Torku markası altında unlu mamullerden şekerlemeye, dondurulmuş gıdadan süt ürünlerine geniş bir yelpaze oluştu. Bu yelpaze her geçen gün büyümeye, ürün çeşitliliği artmaya devam edecek. Örneğin çok yakında; 2014 yılında, et ürünleri de bu gruba katılacak.

Tüm Torku ürünleri, Konya Şeker güvencesiyle sizlere geliyor. Torku markasıyla Konya Şeker, tohumdan sofranıza, çatalınıza kadar her aşamada bizzat üretimin içinde var olduğu güvenilir bir gıda zinciri sunuyor. Zira Torku markası altında yer alan şekerden çikolataya, bisküviden gofrete, sütten et ürünlerine hatta dondurulmuş gıdaya kadar her üründe neredeyse tüm hammaddelerini Konya Şeker kendisi üretiyor. Torku markası altındaki tüm ürünler yüzde yüz doğallıkta ve yüksek kalite standartlarında Konya Şeker güvencesiyle tüketiciye ulaşıyor. Bu güvence et ve süt ürünlerinde, özel olarak oluşturulan ve “Torku Güvenilir Gıda Zinciri” adı verilen bir sistemle kontrol altında tutuluyor.


Şekerin en safı ve doğalı, kaliteli kakao yağıyla buluşuyor

Torku, doğal şeker pancarının en tatlı halini Konya Şeker güvencesiyle sunuyor. Güvence, Konya Şeker tarafından üretilen GDO’suz şeker pancarı tohumlarıyla başlıyor ve pancarın yetişmesi süresince çiftçiye verdiği eğitimlerle ve desteklerle devam ediyor. En önemlisi bu süreç, yüksek teknolojinin hâkim olduğu üretim tesislerinde tamamlanıyor. Türkiye’de mevcut şeker üretiminin dörtte birini, yüksek teknolojiye sahip iki fabrikasıyla Konya Şeker gerçekleştiriyor. Şekerin en saf ve kalitelisi, özenle yetiştirilmiş doğal şeker pancarından bu tesislerde üretiliyor, el değmeden paketleniyor ve Torku markasıyla raflara, sizlere ulaşıyor.

Torku markası, bu güvenceyi sadece şekerde değil bu şekeri hammadde olarak kullandığı ve şekerlemeden çikolataya, bisküviden gofrete geniş bir yelpazede sunduğu tüm ürünlerde de sağlıyor. Şeker dışındaki diğer hammaddelerde de yüksek kalite standartlarından asla ödün vermiyor. Örneğin; gerçek çikolata kakao yağından üretilir, böylece ağızda hemen erir ve muhteşem bir tat bırakır. Konya Şeker, ürettiği tüm çikolatalarda kakao yağı kullanıyor; çünkü çikolatanın en mükemmel tada ancak bu şekilde ulaştığına inanıyor. Torku markalı ürünler, kaliteli hammaddenin ve üretim tesislerinde yüksek teknolojinin yanı sıra dünyanın önde gelen İsviçreli çikolata uzmanları tarafından geliştirilen çok özel tariflerle üretiliyor.


Dondurulmuş gıda ürünlerinde de Konya Şeker güvencesi

Üretici ortaklarının her türlü ürününe katma değer sağlamayı ve bunu yaparken de tüketiciye sağlıklı, güvenilir ve yüksek kalitede ürünler sunmayı amaçlayan Konya Şeker, patates başta olmak üzere dondurarak yüksek kalite standartlarında tüketiciye sunuyor. Şeker pancarı gibi tohumundan itibaren her aşaması Konya Şeker’in kontrolünde olan bu ürünler, hiçbir katkı maddesi ve koruyucu kullanılmadan çok hızlı bir biçimde dondurularak tarladaki tazeliğini koruması sağlanıyor. Konya Şeker’in Torku markasıyla tüketiciye sunduğu bu ürünler, aralarında uluslararası markaların da bulunduğu önemli restoran zincirlerinin menülerinde yer alıyor.


Et ve süt ürünlerinde Torku Güvenilir Gıda Zinciri

Arkasında 900 bin çiftçi ortağıyla Konya Şeker’in bulunduğu “Torku güvenilir gıda zinciri”, iki temel üzerinde yükseliyor; eğitimli, sertifikalı çiftçilerden oluşan hammadde tedarik modeli ve yüksek teknolojinin kullanıldığı, en üst düzeyde hijyenin sağlandığı akıllı üretim tesisi.

Öncelikle Konya Şeker, özel eğitimlerden geçmiş “sertifikalı çiftçilerinden” güvenilir hammadde tedarik ediyor. Özellikle Torku markalı süt ve et ürünlerinde sektördeki tüm rakiplerinden farklı bir modelle çalışılıyor.


Zincirin en sağlam halkası “lisanslı, sertifikalı çiftçiler”

Konya Şeker, “Torku Çiftçi Eğitim Merkezi” adı verilen bir eğitim merkezi kurdu ve bölgede çiğ süt sağlama potansiyeli olan tüm çiftçileri bu merkezde eğitime alıyor. Bu eğitim sonrasında çiftçiler bir “Sertifika” alıyor. Konya Şeker, sadece bununla yetinmiyor ve yüksek kalite ve hijyen standartlarını eksiksiz uygulayan “sertifikalı çiftçilere”, kendi yem fabrikasında ürettiği süt ve et hayvancılığı için özel formüle edilmiş yüzde yüz doğal yemler veriyor.


Sütte “ Onaylı Torku Süt Tedarikçisi”, ette ise “Torku Uygunluk Belgesi”

Sertifikalı çiftçilerden alınan sütler düzenli olarak analiz edilerek kontrolden geçiriliyor, ayrıca Konya Şeker’in veteriner hekimleri de hayvan sağlığı ve refahı açısından düzenli kontrollerde bulunuyor. Bu kontrollerde belirli standartları sağlayan çiftçiler “lisanslı” hale geliyor ve “Onaylı Torku Süt Tedarikçisi” oluyor.

2014 yılında piyasada olacak Torku et ürünleri için ise eğitim almış sertifikalı çiftçilerin hayvanları Konya Şeker veterinerleri tarafından detaylı kontrollerden geçirilecek ve “Torku Uygunluk Belgesi” düzenlenecek. Panagro Entegre Tesisleri’nde üretime yönlendirilen hayvanların menşei ve geçmişi kayıt altına alınarak elektronik ortamda hepsine birer “kimlik” oluşturulacak


Yüksek teknoloji ve hijyen standartlarıyla Akıllı Üretim Tesisi

Torku güvenilir gıda zincirinde, hammadde tedarik sürecindeki özen ve hassasiyet üretim tesislerinde artarak devam ediyor. Üretim tesisi içinde, akıllı havalandırma sistemi ve hepa filtreler sayesinde bir ameliyathane ortamı kadar temiz hava bulunuyor. Tesise giriş ancak kontrollü hijyen alanlarından yapılabiliyor. Ayrıca Türkiye’de bir ilk bu tesiste uygulandı. El değmeden yapılacak geleneksel beyaz peynir üretim teknolojisi burada kullanıldı. Ette ise ekolojik dezenfeksiyon adı verilen sistemle karkas et hiçbir kimyasal kullanmadan sadece su ve tuz ile sağlanan özel bir yöntemle dezenfekte ediliyor.

Sizlerin sağlığı için üretim sürecinde gösterilen hassasiyet çevreye karşı da gösteriliyor ve atık sular değerlendirilerek tarım arazilerinin sulanmasında kullanılıyor.

Sizler ve sevdikleriniz “Torku güvenilir gıda zinciri” ile güvende.


Tüketici için doğal ve sağlıklı ürünler, üretici için de hasadına talep garantisi

Üreticinin tarımsal faaliyetlerini tohumdan sofraya kadar bir zincir olarak gören Konya Şeker, öncelikli olarak bu zincirin tamamının gelişmesini sağladı. Torku markasıyla nihai tüketiciye doğal ve sağlıklı ürünler ulaştırmayı hedeflerken üreticinin hasadına da talep garantisi oluşturmayı başardı.

http://www.torku.com.tr/icerik/biz-kimiz.htm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder